MetaMorphosis Ensemble

MetaMorphosis – Cine suntem noi?

 

Suntem un grup format din diferiţi oameni foarte coloraţi şi dinamici care au descoperit o artă a mişcării cu totul nouă şi deosebită, euritmia. După un drum lung de 4 ani de formare în euritmie am decis să înfiinţăm o
trupă de scenă sub numele de MetaMorphosis.

Prin „cuvântul picioarelor” noastre şi „cântecul braţelor” noastre vrem să facem cunoscută lumea sunetului vorbit şi a muzicii şi să împărtăşim în lume dragostea pentru arta pe care o slujim cu fidelitate.

Focul pe care îl purtăm în suflet vrea să ardă pătura obscurităţii sub care stă sfios acest copil al artelor numit euritmie.

Poezia, muzica, arhitectura, pictura sunt arte care se regăsesc metamorfozate în mişcare, în conceptul artistic, în ceea ce străbate dincolo de gest, dincolo de fizic şi transcende ceea ce este perceput prin simţuri în trăire sufletească.

Proiectul MetaMorphosis este şansa noastră de a ne îmbogăţi experienţa artistică în euritmie, dar în acelaşi timp oferă publicului din România şi alte ţări din Europa, posibilitatea de a avea experienţa spectatorului pus faţă în faţă cu subiecte profunde atinse în spectacolele noastre. Pentru a putea să ne realizăm ţelul de a aduce euritmia în lume prin munca artistică, sperăm ca oamenii să fie inspiraţi de proiectul nostru, de idealul şi dragostea pe care le avem faţă de artă.

Vă rugăm să ne încurajaţi prin prezenţa dumneavoastră la spectacole, dar şi prin donaţii care să ne ajute să înfăptuim ceea ce ne propunem. Scopul nostru este să putem fii independenţi financiar în urma spectacolelor astfel încât să ne putem dedica întreg timpul repetiţiilor şi formării artistice.